logo premium white

Angajari Videochat Brasov

Videochat
Premium


Videochatul Premium este o experienta complexa, care te va schimba ca femeie.Vino in echipa celui mai elegant studio de videochat din Brasov
Alaturi de Premium Studio vei deveni un model de videochat de succes

0757 010 551 - Angajari Videochat Brasov

Premium Studio Videochat

Experienta Premium ne ajuta sa iti putem oferi informatiile si trainingul necesar pentru ca tu sa ai castiguri de mii de $ in fiecare luna, pentru ca tu sa ajungi in top si sa fii un model multumit si fericit pe toate planurile.

Tot din experienta, am invatat ca numai muncind poti ajunge sa ai incasari record. Asa ca, Premium Studio te indeamna sa profiti de training-urile pe care ti le ofera sa si ajungi in top.

Avem o echipa de traineri, care sunt acolo pentru tine si pentru nevoile tale. Vei fi invatata de la zero si, daca asculti de sfaturile noastre Premium, vei ajunge sa excelezi. Datorita sfaturilor noastre, numeroase modele au crescut cu 500% in incasari, au o imagine de invidiat, stapanesc limba engleza si suntem foarte mandri de evolutia lor.

Ne place ca modelele noastre sa lucreze in cele mai bune conditii si cu cea mai buna si performanta aparatura. Folosim camere web de ultima generatie si suntem mereu in pas cu tot ce apare nou. Ne place sa adoptam un stil glamour si elegant, atat in decoruri si outfit-uri cat si in aparatura.

Avem camere web de ultima generatie si PC-uri cu cele mai noi specificatii. Toate acestea le-am ales pentru tine, pentru ca tu sa iti pui in evidenta capacitatile de comunicare. Am ales pentru tine sisteme de lumini profesionale pentru a-ti pune in valoare calitatile si trasaturile.

Avem o echipa Premium care te va ajuta ori de cate ori ai nevoie si iti va fi alaturi atat la inceput cat si pe parcursul colaborarii tale cu Premium Studio.

Te vom invata cum sa iti folosesti zambetul si cum sa transmiti emotii numai printr-o simpla privire, intr-un cuvant, vei invata cum sa comunici atat verbal cat si non-verbal. Te vom sfatui in materie de outfit-uri, coafura si make-up, pentru a corespunde studioului Premium dar si camerei de lucru.

Banii pe care ii castigi ca model de videochat pot fi foarte multi, oricum veniturile fiind substantial mai mari decat in cazul altor job-uri. Gandeste-te cum este nu doar sa-ti rezolvi problemele urgente (platitul chiriei, asigurarea cheltuielilor de zi cu zi), dar sa-ti poti face toate poftele, sa pleci in orice vacanta cand vrei, cum vrei, sa-ti iei ce haine doresti, sa-ti acoperi costurile studiilor sau chiar sa te ajute sa-ti intretii familia.

Sistemul de plata, de comisioane si de bonusuri pentru modelele noastre este unul excelent, care le permite fetelor castiguri ce ajung la peste 3.000 dolari pe luna, atunci cand sunt dedicate si trateaza acest job cu seriozitate.

Rolul echipei noastre este acela de a te face sa cresti, de a-ti fi alaturi in orice moment si de a te motiva.

Conditiile de angajare

  • varsta minima de 18 ani
  • act de identitate valabil
  • abilitati de operare calculator
  • limba engleza la nivel de conversatie
  • seriozitate
  • aspect fizic placut

De ce un job in videochat?

Pentru ca este unul dintre putinele locuri de munca in care puteti castiga un venit mediu de 3.000 $/luna. E un loc de munca in care faci bani relaxata, te distrezi si faci parte dintr-o echipa Premium - alaturi de studioul tau de videochat Premium Studio.

Programul de lucru

  • Tura de zi: 07:00-15:00
  • Tura de pranz: 15:00- 23:00
  • Tura de noapte: 23:00-07:00

Se lucreaza minim 5 ture pe saptamana, cu o ora pauza pe tura, iar sambata si duminica sunt doua zile optionale (datorita incasarilor mult mai mari din weekend multe modele doresc sa lucreze in aceste doua zile si astfel se realizeaza venituri mult mai mari)

Pentru cei ce nu pot lucra la un program full time avem posibilitatea sa realizam un program part-time personalizat. Iti poti alege singura programul saptamanal optand pentru o anumita tura pe care vei lucra in fiecare zi in care doresti sa vii la munca. Programul ti-l poti schimba oricand, tu alegi cand si cum vii la munca.

Open chat