logo premium white

Angajari Videochat Brasov

Studio de videochat
Premium


Premium Studio este o companie formata din personal tanar, cu idei noi,care activeaza in industria videochatVino in echipa celui mai elegant studio de videochat din Brasov
Alaturi de Premium Studio vei deveni un model de videochat de succes

Noi suntem Premium Studio si suntem un studio de videochat din Brasov, suntem o echipa care pune suflet si perseverenta in munca noastra. Ne place sa vedem modele multumite si ne simtim rasplatiti de lucrul bine facut.

Ne bucuram sa transformam fete obisnuite in modele de videochat de top. Avem multe idei, resurse si un studio de videochat Premium ca sa va depasim continuu asteptarile!

Inainte de a incepe orice colaborare, este foarte important sa ne cunoastem, sa stabilim impreuna cum vom colabora, sa cunosti echipa si viitoarele tale colege, sa asculti povestile de succces de la noi din studio. Intalnirea initiala fiind doar o ocazie de a ne cunoaste, de a-ti raspunde la intrebari si de a discuta in persoana despre beneficiile unei colaborari cu studioul de videochat Premium din Brasov.

In Studioul nostru de videochat din Brasov vei gasi camere de lucru cu un decor cald, care cauta sa redea aerul intim si primitor al casei tale. Studioul Premium imbina placutul cu o atitudine inovatoare.

PREMIUM STUDIO este un studio de videochat din Brasov
cochet in care se lucreaza cu drag!

Modelele Premium Studio nu au penalizari


Perfomanta in videochat se atinge stimuland modelele, de aceea iti oferim acces liber la statisticile incasarilor tale si venituri sunt calculate transparent. Platile sunt efectuate la fiecare doua saptamani, iar tu vei primi banii prin transfer bancar in contul tau.

date_time_preferences

Program de munca Premium Studio


Nu exista un program ideal, deoarece prioritatile fiecarui model sunt diferite.

Iti propunem un program full-time de 30-40 ore pe saptamana, acesta asigurand un echilibru intre castigurile materiale si timpul liber. Programul unui model interesat sa isi atinga potentialul maxim intr-un timp scurt difera, acesta putand lucra un program over-time de peste 40 ore pe saptamana. De asemenea, poti opta pentru un program part-time de 25-30 ore pe saptamana.

Tu alegi programul si tot tu alegi daca lucrezi ture de seara, noapte, sau dimineata.

0757 010 551 - Angajari Videochat Brasov

Studio Videochat Brasov

Acordam o importanta deosebita dezvoltarii personale. Sedintele foto iti ofera posibilitatea sa-ti insusesti atitudinea increzatoare a modelelor de top in videochat, interactiunea cu membrii iti dezvolta cunostintele de limba engleza, dar si capacitatea de socializare, iar trainingurile oferite de specialistii nostri te ajuta sa dobandesti noi aptitudini, care te vor ajuta in cariera ta de model de videochat si iti vor maximiza incasarile.

Ca model de videochat Premium beneficiezi de asistenta unor traineri experimentati. Echipa noastra este foarte bine instruita pentru realizarea obiectivelor, punandu-se un accent deosebit pe comunicare pentru a avea ca rezultat final performante in videochat pe termen lung. Ambientul de lucru este unul privat ceea ce iti permite sa te bucuri de beneficiile activitatii tale online pastrandu-ti o imagine sociala obisnuita.


Sa lucrezi intr-un mediu legal inseamna siguranta banilor tai.

Alege sa lucrezi legal!

Incepe sa castigi bani inca din prima zi de munca! Chiar daca nu ai experienta in domeniul videochat, noi iti suntem alaturi sa te ajutam sa castigi inca din prima luna pana la 5.000 dolari! Vino la interviu sa ne cunosti

Open chat