logo premium white

Angajari Videochat Brasov

Castiguri
videochat


Job-ul de model videochat te va ajuta sa-ti indeplinesti mult mai usor visul de a fi independenta financiar.Vino in echipa celui mai elegant studio de videochat din Brasov
Alaturi de Premium Studio vei deveni un model de videochat de succes

La inceputul colaborarii cu Premium Studio din Brasov, ca in orice job, poti intampina mici dificultati de acomodare. Pentru asta, echipa noastra va fi acolo sa te ajute cu sfaturi. In timp castigurile tale in videochat vor creste de la o luna la alta. Succesul in videochat depinde in mare parte de aspiratiile si ambitia ta, insa si de seriozitatea si implicarea echipei ce se afla in spatele tau. Chiar daca inceputul poate fi mai dificil, trebuie sa stii ca asta se poate intampla la orice alt loc de munca. In timp, capeti experienta, inveti diverse tehnici si trucuri de la echipa noastra si incepi sa devii din ce in ce mai buna. In spatele fiecarui model de succes, se afla un studio Premium.

Premium Studio iti da posibilitatea de a alege orele de lucru online. Poti lucra 6 sau 8 ore pe zi, insa, pentru castiguri substantiale, noi iti recomandam ca la sfarsitul fiecarei saptamani, sa ai lucrate minim 40 ore online. Este bine sa respecti programul ales pentru a-ti fideliza membrii. Colaborarea cu studioul de videochat Premium se face numai legal, lucru care iti asigura tot confortul si siguranta unui loc de munca sigur si stabil

Procentul fiecarui model de videochat creste in mod substantial in functie de incasarile pe care aceasta le are de la o perioada la alta.

0757 010 551 - Angajari Videochat Brasov

Intrebari frecvente

1

Pot lucra ca model daca nu am experienta?

Bineinteles. Premium Studio prefera colaborarile cu modele incepatoare, acestea avand un potential mare de dezvoltare. Buna pozitionare a unui model in paginile unui site de videochat atrage incasari mai mari. Site-urile de videochat au interesul de a oferi o buna pozitionare modelelor care prezinta stabilitate: celor care au continuitate in activitate, care nu oscileaza intre diferite studiouri.
2

Colaborati cu modele care nu vorbesc limba engleza?

In principiu, cunoasterea limbii engleze la nivel de incepator este minimul pe care il cerem. Insa exista persoane ale caror anumite alte calitati compenseaza necunoasterea limbii engleze. Un raspuns concret ti-l putem oferi abia dupa ce te cunoastem.
3

Se poate lucra part-time?

Bineinteles. Modelul este liber sa aleaga programul care i se potriveste. Cele mai bune rezultate financiare se obtin urmand un program full-time. Ceea ce solicitam este un program de minim 25 de ore saptamanal.
4

Care sunt castigurile din videochat?

In videochat, cu cat lucrezi mai mult cu atat castigi mai mult. Un model de videochat incepator poate castiga 800$ pe luna. Cu ajutorul echipei noastre veniturile vor creste in fiecare perioada.
5

Oferiti bonusuri?

Bineinteles. Colaborand cu Premium Studio vei deveni un model de videochat de succes si te vei bucura de toate beneficiile pe care noi le oferim. Oferta de videochat o gasesti AICI, vei primi informatii mai detaliate la interviu.
6

Este legal videochatul?

Bineinteles! Nimeni nu te obliga sa faci nimic intr-un show privat si, in orice moment simti ca activitatea asta nu e pentru tine, e ok. Nimeni nu te va tine cu forta. Suntem un studio de videochat din Brasov serios, te tratam intr-un mod profesionist si tot ce iti cerem este sa respecti timpul si efortul echipei care iti ofera posibilitatea sa castigi bani.

Cum iti poti maximiza castigurie?

Activitatea de videochat pentru fete iti pot aduce castiguri semnificative, insa sumele obtinute depind de mai multi factori.

Timpul de lucru

In videochat, plata este pe minut, astfel incat veniturile modelelor de videochat depinde in mod direct de timpul petrecut online. Cu cat un model lucreaza mai mult, cu atat mai mari sunt incasarile ei.

Experienta in domeniu

La inceputul carierei in videochat este nevoie de cateva saptamani de acomodare. Cu experienta vine intelegerea modului de a te comporta in fata camerei si cum sa ii faca pe membrii sa ramana acolo cat mai mult timp posibil si sa se intoarca si a doua zi.

Aspectul fizic

Este foarte important ca orice model de videochat sa acorde atentie aspectului ei fizic. Trebuie sa fiti atente la greutate, manichiura, sa aveti grija de aspectul fetei, al corpului si al parului vostru pentru ca rezultatele sa fie peste asteptari.

Echipamentul folosit

Calitatea imaginii este extrem de importanta. Imaginea ta trebuie sa indeplineasca anumiti parametri calitativi ceruti de platformele de videochat. Premium Studio iti asigura conditile de desfasurare a activitatii de videochat si ai sanse sa excelezi in aceasta industrie.

0757 010 551 - Angajari Videochat Brasov

Avantaje Premium

Program flexibil

Indiferent de activitatile tale, la studioul de videochat Premium iti poti alege programul de munca, astfel incat sa nu fie nevoie sa renunti la activitatea ta zilnica.

Echipament profesionist

Camera de lucru este dotata cu cele mai performante aparate, de la camere web pana la decoruri de lux, unde intimitatea ta este prioritara pentru noi.

Locatie accesibila

Ne aflam la un pas de tine! Studioul nostru se afla pe strada Branduselor nr. 72 din Brasov , usor accesibil, indiferent de mijlocul de transport pe care il folosesti.

Castiguri fabuloase

Inca din prima luna petrecuta la studioul nostru de videochat, fiecare model poate beneficia de venituri substantiale si bonusurile acordate sunt Premium.

Cursuri de limba engleza

Ca sa fii model videochat de succes trebuie sa stii engleza, pentru a putea conversa cu membrii. La Premium Studio, ai parte de cursuri de engleza gratuite, ca sa inveti si sa-ti perfectionezi engleza fara sa-ti faci griji din cauza bugetului.

Open chat