Angajari Videochat Brașov

minim 2000$ maxim-nu avem limita

Vei descoperi un studio de videochat premium, cu dotari moderne și camere de lucru elegante
/ 01

model videochat

Professional

Job-ul de model videochat te va ajuta să-ți îndeplinești mult mai usor visul de a fi independenta financiar

Vino în echipa celui mai elegant studio de videochat din Brașov.


Alături de Premium Studio vei deveni un model videochat de succes!

 

Procentul fiecărui model de videochat creste substanțial în funcție de încasările pe care aceasta le are de la o perioada la alta

/ 02

Intrebari Frecvente

0757-010-551 Angajări Videochat Brașov

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar sollicitudin, lorem quis bibendum.

Sigur ca da! Nu exista nici un fel de problema daca nu ai mai lucrat in acest domeniu. Unul din trainerii nostri iti va sta la dispozitie in permanenta si te va invata tot ce trebuie sa stii. Trebuie doar sa fii sociabila, ambitioasa si deschisa la nou. 

Da. Intr-adevar limba engleza este importanta, dar la Premium Studio nu este obligatorie, deoarece pe parcursul colaborarii cu noi o vei putea invata complet gratuit. 

Desigur. Premium Studio ofera un program flexibil atata timp cat esti dedicata activitatii in timpului petrecut la studio, astfel incat vei avea timp suficient pentru toate activitatile pe care vrei sa le ai in timpul zilei. 

Un model Premium castiga in medie peste 2 000$/luna, dar desigur avem si modele care au incasari de peste 10 000$/luna. 

Nu exista o suma fixa, incasarile cresc in functie de nivelul tau de implicare si de seriozitate. 

La Premium Studio vei primi bonusuri in functie de incasarile tale lunare si vechimea in cadrul studioului. 

Este 100% legal. Premium Studio iti ofera un contract de colaborare care este confidential 100% ce va fi semnat in doua exemplare. Un exemplar va ramane la tine si unul la noi. Taxele si impozitele vor fi platite lunar, nu trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect deoarece ne vom ocupa noi. 

Beneficiile Premium studio

Timpul de lucru

În videochat, plata este pe minut, astfel încât veniturile modelelor de videochat depind în mod direct de timpul petrecut online. Cu cat un model lucrează mai mult, cu atât mai mari sunt încasările ei !

Experienta domeniu

La începutul carierei în videochat este nevoie de câteva săptămâni de acomodare. Cu experiența, vine înțelegerea modului de a te comporta în fata camerei și cum sa ii facă pe membri sa rămână acolo cât mai mult timp posibil și sa se întoarcă și a doua zi.

Echipamentul folosit

Calitatea imaginii este extrem de importanta. Imaginea ta trebuie sa îndeplinească anumiți parametri calitativi ceruți de platforma de streaming. PREMIUM STUDIOi asigura condițiile de desfășurare a activității de videochat și sa ai șanse sa excelezi în acesasta industrie!​